«Γράμματα στον Σαμ», ένα βιβλίο που συγκινεί

Ο Daniel Cottlieb είναι ψυχολόγος, θεραπευτής οικογένειας, τετραπληγικός και παππούς ενός παιδιού- του Σαμ- που πάσχει από Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή.  Το βιβλίο του «Γράμματα στον Σαμ» είναι γραμμένο με ευαισθησία, αγάπη, κατανόηση και αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για τα όρια, την ελπίδα, την ανεκτικότητα που πηγάζουν από μια μεγάλη καρδιά.

Είναι επιστολές που ο παππούς ελπίζει ότι μια μέρα θα διαβαστούν από τον εγγονό του και μιλούν για πράγματα που αφορούν όλους μας, το σεξ, τη φιλία, την οικογένεια, τη διαφορετικότητα.

Ο συγγραφέας έχει δώσει τα συγγραφικά δικαιώματα στην οργάνωση «Να θεραπεύσουμε τον Αυτισμό Τώρα» και ασχολείται με ραδιοφωνική εκπομπή και αρθρογραφία στον «Ερευνητή» της Φιλαδέλφειας.

Διαβάζοντας το βιβλίο του από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία, θα διαπιστώσετε ότι σας αφορά με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο κι ότι θα πάρετε ένα μάθημα ζωής, ένα μάθημα θάρρους και αγάπης χωρίς περιορισμούς.  Έτσι κι αλλιώς, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, η ζωή είναι μια περιπέτεια…

Similar Posts