→Ανοιξιάτικες Προτάσεις

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά, τα παιδιά μας γίνονται πιο δραστήρια, ανήσυχα, έτοιμα για δραστηριότητες που ανάλογα και με τις δικές σας επιλογές ή προτάσεις μπορούν να είναι λιγότερο μονοδιάστατες ή συνηθισμένες από τα καθιερωμένα.

Εμείς θα προτείνουμε τουλάχιστον για αρχή:
[list style=»unordered» type=»type18″] Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής ηλικίας – Καρατζά 7, Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9718329- αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, εξίσου για σας όσο και για τα παιδιά σας , και είναι τόσο εκπαιδευτική, όσο και διασκεδαστική. Ανακαλύψτε το, λοιπόν, μαζί τους.
Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης-Κόδρου 9, Πλάκα, τηλ.: 210 3312621- περιλαμβάνει τόσο θεατρικά, όσο και εικαστικά εργαστήρια, και δίνει στα παιδιά την ευκαιρία της έκφρασης, της γνώσης και της καλλιέργειας της φαντασίας, μέσα από ποικίλα υλικά και τεχνικές. Διοργανώνεται και θεατρικό εργαστήρι για παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού.
Το παιδικό Μουσείο- Κυδαθηναίων 14, Πλάκα, τηλ.:210-3312995- φιλοξενεί εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και για όσους γονείς θελήσουν περισσότερες πληροφορίες, συστήνουμε να επισκεφτούν το www.hcm.gr «Παιδικό Μουσείο –Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού  & Νεολαίας-Δήμου Αθηναίων» με τη συνεργασία του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.
Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής, Β. & Μ. Θεοχαράκη, Λ. Σοφίας και Μέρλιν  τηλ.: 210 3611206- Εδώ, θα βρείτε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά του Δημοτικού, κατασκευές, θεατρικό εργαστήρι και δημιουργία αξεσουάρ με φτηνά υλικά. Έχουν δημιουργηθεί νέοι κύκλοι δραστηριοτήτων που πραγματικά αξίζει- αν μη τι άλλο – να πάρετε πληροφορίες, να επιλέξετε  και να δώσετε στα παιδιά σας την δυνατότητα επαφής με την τέχνη και τη δημιουργία.
[/list]

Similar Posts